The power of social media

Sosiale media hjelpe deg med å få innhaldet ditt sett av menneske som er interessert i deg og det du har å tilby. Ved å ha eit sosialt nettverk vil du kunne kommunisere med kundane dine i sanntid. Enklare sagt; dei lar merkevaren, kunden og verksemda di samhandle fritt og raskt.

Internett har endra måten turistar søkjer etter informasjon. Desse fordelane har ført til at sosiale media og virtuelle samfunn er blant dei viktigaste informasjonskjeldene vi har.

Det seiast at turistar som er på reise ønskjer å dra til dramatiske stader dei har sett på blant anna Instagram, for så og ta same bilete, eller eit bilete av seg sjølv på dei stadene. Instagram, som er ein plattform der du deler bilete og video, er der dei fleste sett i gong fantasien om stader dei ønskjer å besøke.

24. mai publiserte @fjordnorway eit bilete av øyane Bulandet og Værlandet på sin Instagram profil. Bilete har sidan tatt av i sosiale media og blitt publisert av svært store kontoer – heile vegen til Færøyene. Under kan du sjå nokon av dei største kontoene som har reposta dette bilete.

Ønskjer du å opprette sosiale media konto til bedrifta di? Ta kontakt med Lillian på lillian@fjordkysten.no, så skal ho hjelpe deg!